top of page

Yogatrender + 100 Yoga Teachers

Uppdaterat: 21 sep. 2019

Vi på Yogatrender har nu glädjen att få presentera ett nytt samarbete med 100 Yoga Teachers och Rebecka Marie Gustafsson! Rebecka har lagt ner ett enormt arbete på att intervjua yogalärare från olika bakgrunder och från alla världens hörn och arbetet är fortfarande i full gång.Yogatrender har nu fått möjlighet att översätta intervjuerna från engelska och återpublicera dem här hos oss. Förhoppningen är att vi ska kunna nå ut till ännu fler och hjälpa till att sprida yogan ytterligare. Du hittar alla översatta intervjuer i original på engelska på projektets hemsida 100 Yoga Teachers.


Vi kickar igång detta nya samarbete med en liten introduktion till projektet där Rebecka delar med sig av sina tankar om projektet och hur det började.


Kom ihåg att du kan prenumerera på våra artiklar och på så sätt se till att du inte missar någon del i detta spännande samarbete.

 

Om projektet


Hur allt började

En dag skrev jag med en vän som gick samma YTT (yogalärarutbildning) som mig och tanken slog mig att jag ville skicka henne 12 frågor om livet som yogalärare och publicera det på min webbplats. Jag insåg att det skulle vara fantastiskt att skicka dessa frågor till ytterligare 99 lärare och det ideella projektet "100 YOGA TEACHERS" väcktes till liv.


Varför gör jag det här?

Eftersom det är roligt och för att jag vill att folk ska lära känna yoga. Jag har upptäckt att det är ett bra sätt att läsa om olika lärare och deras tankar för att få en liten inblick i yogalärarnas sinne. Det är också ett utmärkt sätt för oss lärare att se storheten i det globala yogasamhället! Vi är alla så olika! Olika skolor och läror, andlighet, länder, kulturer, passion, skador, kroppar, åldrar, kön, från rika till fattiga, från kallt och snö till varmt och soligt väder, religiösa och ickereligiösa, hjärta, sorg, lycka, galenskap!


Men vi har alla en sak gemensamt: YOGA.


Inom ramen av projektet lägger jag upp svar på frågorna, bilder/videos och länkar från yogalärare överallt i vår underbara värld. Jag vill att världsyogagemenskapen ska växa, jag vill få människor att komma samman och bygga broar över hela världen. Låt oss börja denna resa tillsammans!

Comentarios


bottom of page