ANNA-SANDRINE LARSSON - 100 Yoga Teachers

Uppdaterad: feb 6


Anna-Sandrine Larsson

I samarbete med 100 Yoga Teachers har Yogatrender.se fått möjlighet att översätta och återpublicera intervjuer som tidigare publicerats på engelska. Med detta vill vi hjälpa till att sprida yogan. Du hittar mer om samarbetet och projektet här.


Namn: Anna-Sandrine Larsson

Yrke: MediYogainstruktör, certifierad MediYogalärare och MediYogaterapeut

Plats:  Vingåker, Södermanland


Facebook: https://www.facebook.com/Sjalalyft/

Webb: http://www.sjalalyft.nu


1. Hur har yoga förändrat ditt liv?


Helt, från utbränd till ett nytt nytt liv med tillräckligt med energi för dagen och en hjärna som fungerar igen. Yoga får mig att komma i balans varje dag.2. Vilka är några av de utmaningar du har upplevt som yogalärare?


Att få människor att inse att yoga verkligen kan hjälpa dem om de ger det en ärlig chans.3. Vad är din största svaghet och vad gör du för att förbättra den?


Under lång tid har jag varit rädd för rädsla. Men jag försöker vara en yogini i mitt privatliv och släppa denna rädsla och egot. Att yoga varje dag hjälper mig mycket.


 

4. Vad är din största styrka och hur hjälper det dig att bli en mer effektiv lärare?


Min största styrka är att se vad folk behöver och prata synkroniserat med rörelserna på ett pedagogiskt sätt och med en behaglig röst.


 

5. Hur bygger du upp relationer med dina elever?


Jag lyssnar på deras berättelser, jag öppnar mitt hjärta och jag tar dem på allvar.


 

6. Vad har hjälpt dig att förbättra dina lektioner sedan du började undervisa?


Att vara mig själv.


 

7. Vad gör dina yogakurser unika?


Jag lyssnar alltid inifrån och går med flödet. När jag sätter mig vid mattan går jag in i yogaläge, där till exempel min röst blir djupare. Allt kommer till mig på ett naturligt sätt.


 

8. Berätta något om din yogalärarutbildning.


Jag yogar minst en timme för mig själv varje dag. Det är det bästa sättet att bli en bra lärare och en riktig yogini. Jag fick också nya certifikat som medicinsk yogalärare och yogeterapeut i MediYoga i höstas.9. Hur viktigt är meditation för din yogaövning?


Väldigt viktigt.


 

10. Vad tycker du är den viktigaste färdigheten en yogalärare bör ha?


Att lära sig att andningen i yogan är nyckeln till att utgå från sig själv och vara medveten om allt som gör en till den du är här och nu.


 

11. Vem har varit ditt största inflytande?


Den person jag har framför mig i varje möte är alltid mitt största inflytande.


 

12. Vad är din yogafilosofi?


Allt är möjligt och vi är alla sammankopplade. Lyssna inåt efter de stora svaren.Originaltexten på engelska hittar du här.


Kom ihåg att du kan prenumerera på våra artiklar och på så sätt se till att du inte missar någon del i detta spännande samarbete.