top of page

Poddtipset: MAGNUS FRIDH IS IN THE HOUSE

Uppdaterat: 19 sep. 2019


Magnus Fridh i Poddtipset

Magnus Fridh, aktuell med sin andra bok "Att vara stilla när allt skyndar" (Bonniers), berättar om sin väg till yoga, meditation och musikens roll i sitt liv.


Det fanns en gång ett buddhistcentrum i Mälarhöjden. Då och då dök en buddistmunk i plastsandaler och rödorange tunika upp på Konsum, lika lättklädd på vintern som på sommaren.


Det var till detta centrum som Karlshamnsbon Magnus Fridh sökte sig under en lång resa som också förde honom till Tibet, en resa där en nylig mellanlandning är boken “Viloläge” som handlar just om den vila vi alla behöver, i detta intensiva algoritmernas, de sociala mediernas och den artificiella intelligensens tidevarv.


Magnus är musikproducent (house!), apputvecklare (appen mindfulness blev en tidig hit på Applestore), yogalärare och numera auktoritet inom ämnet mindfulness.


I podden får vi höra Magnus berätta om det värsta ögonblicket i sitt liv, en händelse som blev en ingång till en djupare relation med meditationen. Magnus bjuder också på sin egen musik.


Värd: Christian Wigardt, yogalärare och utrikesreporter på TV4 


Och här är podden, ett lågmält samtal så här i början på hösten när allt drar igång och livet riskerar att domineras av stress: Lyssna här


 

Missa inte när vi släpper nytt - prenumerera på våra artiklar!

Comments


bottom of page