top of page

Yogaboxen YamasteYogaboxen Yamaste

Att prenumerationsboxar är en uppåtgående trend har varit svårt att missa. Det finns boxar med allt från kattmat till barnböcker och det kommer nya intressanta boxar hela tiden. Den senaste tiden så är det en ny box som har dykt upp i våra sociala flöden: yogaboxen Yamaste. Med ett stigande antal positiva kommentarer på sociala medier och en rad olika intressanta produkter ville vi ta reda på mer om denna yogainspirerade låda. Vi fick nöjet att få prata med Felicia, en av grundarna av Yamaste.

Bakgrund

Yamaste drivs i Stockholm av duon Felicia Goosens och Ulrica Lundqvist. Felicia har jobbat med människor inom olika serviceyrken och har en bakgrund som dansare. På grund av skador har hon behövt ta ett steg ifrån dansen och yogan blev då en naturlig del i livet genom hennes rehabiliteringsresa. Ulrica är uppväxt i företagarfamilj, haft eget företag tidigare, samt en rad olika yrken inom olika områden. Genom det gemensamma intresset för yoga har det skapat ett team med olika kunskaper, idéer och erfarenheter för att leverera en låda som inspirerar till en hållbar och ekologisk livsstil.

Hur och när fick ni idén till lådan?

Ett liknande koncept fanns redan i USA men gick inte att beställa till Sverige. I och med yogans tillväxt här såg vi ett behov på marknaden, så vi skapade vår vinkel på den och lanserade Sveriges första yogabox!

Vad ställer ni för krav på de som vill få med sin produkt i er låda?

Vi har ett miljövänligt, hållbart, ekologiskt och vegetariskt tänk i Yamastelådan, något som speglas i alla våra samarbetspartners på ett eller annat sätt.

Hur går man tillväga för att få med sin produkt i lådan?

Maila oss på info@yamaste.se och beskriv vad ni har för produkt så diskuterar vi vidare och kollar på olika varianter på samarbeten som passar båda parter.

Vad är er vision för Yamaste, vad vill ni uppnå i framtiden?

Vi vill motivera och inspirera människor till en yogalivsstil både på och utanför mattan samt inspirera till ett hållbart och hälsosamt tänk vad gäller konsumtion av produkter. I slutet på februari öppnar vi vår webbshop, där du kommer kunna hitta unika yogaprodukter. Till exempel Omphones (som är en blandning mellan hörlurar och malahalsband) och designade yogapose-kort i akvarell, som man antingen kan använda som inredning/design eller som hjälpmedel i yogan.

Länkar

Länk till Yamastes hemsida.

Commentaires


bottom of page