top of page

HJÄRTELIG - Yogakollektion på IKEA

Uppdaterat: 27 okt. 2018Bildkälla: IKEAs pressmaterial

Den 13 april är det dags för yogan att ta steget in i folkhemmet, på riktigt. IKEA uppmärksammar genom sin nya kollektion HJÄRTELIG problemet med att vi är alltför bra på att prioritera bort återhämtning och reflektion. Den tillfälliga kollektionen som lanseras 13 april har formgivits för att beröra alla sinnen. Med en kombination av yogatillbehör, möbler och heminredningsdetaljer gör kollektionen det möjligt för dig att hitta just det du mår bra av.

I kollektionen jobbar IKEA vidare med sitt hållbarhetsarbete och använder sig av naturmaterial som lin, bomull och rotting. Även färgerna har fått sin inspiration från naturen. Kollektionen består av bland annat en yogamatta, yogablock, doftljus, kuddar, sängkläder och galgar. Genomgående för alla produkterna är att de har ”inbyggd sinnesro” och målet att tillföra en känsla av natur i ditt eget personliga utrymme.


Bildkälla: IKEAs pressmaterial


Det finns dock en hake: kollektionen kommer inte säljas online. Innan du kan sätta dig ner och andas måste du därför först gå igenom eldprövningen: en tur till IKEA.

 

IKEA är inte det enda stora företaget som satsar på yogan: läs om Apples nya idé här.

Tyckte du om artikeln? Dela den med dina vänner!


Comments


bottom of page