top of page

Let's Meditate

Meditation är för många som yogar en stående del av deras praktik. Precis som det inte finns två yogapraktiker som ser exakt likadana ut, skiljer sig också våra meditationsvanor åt.


Vissa av oss tar hjälp av någon av alla appar som finns, andra lyssnar på trash metal och för några är det en meditation att ta en promenad i skogen. Läs gärna Christians inspirerande krönika om meditation som vi hade nöjet att publicera för ett litet tag sedan. I den pratar han om olika sätt att meditera.


Precis som för yogan så är det rimligt att anta att det finns en typ av meditation som fungerar för just dig. Det gäller bara att prova sig fram tills du hittat rätt.


Vi på Yogatrender.se mediterar ofta enskilt. För några år sedan hade vi dock möjligheten att prova på att meditera i stor grupp i samband med den internationella yogadagen.


Vi vill därför hjälpa till att uppmärksamma eventet Let's Meditate - A Meditation Event Like No Other! som går av stapeln 19 mars i Malmö, 20 mars i Malmö och 21 mars i Stockholm, Evenemanget vänder sig till både dig som är van att meditera och till dig som är helt ny.Let's Meditate 2019
Foto: Art of Living

Under två timmar kommer den internationellt kända meditationsläraren Swami Jyothirmayah att guida dig genom tekniker och verktyg för att förstå hur meditation kan påverka din vardag positivt.


Swami Jyothirmayah
Foto: Art of Living

Evenemanget är gratis och öppet för alla. Det finns ett begränsat antal platser för varje tillfälle, så se till att anmäla dig redan nu!


Du hittar mer information om eventet och länk till anmälan på arrangören Art of Livings hemsida.

 

Missa inte när vi släpper nytt - prenumerera på våra artiklar!

Comentarios


bottom of page