top of page

Yogatrender.se i Los AngelesYogatrender.se provar Wanderlust Hollywood i Los Angeles

När man kommer till LA inser man snabbt att det fysiska välmåendet är något som prioriteras högt av många. Det är inte konstigt att se folk i träningskläder runt om i stan och förutom mer kända träningsrelaterade platser så som Muscle Beach, är det svårt att åka långt utan att se skyltar för crossfit, pilates och yoga. När Yogatrender.se nyligen var i LA kunde vi därför inte låta bli att prova yogascenen där. Lite rådvilla inför det stora utbudet föll valet efter tips till slut på Wanderlust Hollywood - och vi blev inte besvikna.

Ni som har följt oss ett tag känner kanske igen namnet Wanderlust? I mars 2017 skrev vi på Yogatrender.se om Wanderlust 108 , ett triathlon bestående av löpning/gång, yoga och meditation, allt till tonerna från väl utvald musik. Wanderlust 108 är bara en del av det hela – Wanderlust har utöver triathlons sedan 2002 gått från att vara en yogafestival i Sierra Nevada till att också bestå av studios i USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Chile. De tre grundarna av Wanderlust, Schuyler, Jeff och Sean, har som mål att hjälpa folk att hitta sin ”true north”, att hitta sitt bästa jag.

Att hitta sitt bästa jag är som vi alla vet ingenting man gör på endast en yogaklass. Trots det kunde vi inte undgå att känna av den härliga atmosfären som Wanderlust vill skapa. Själva passet förmedlade en härlig känsla av lekfullhet och gemenskap. Under 45 minuter i svettiga 30 grader fick vi praktisera allt från grundläggande höftöppnare till avancerade övergångar som inkluderade handståenden. Nivån på deltagarna varierade stort, men Schuyler var hela tiden närvarande för att korrigera, vägleda och heja på oss. Hennes unika stil kombinerar Ashtangayogans andningsbaserade flöde med precisionen från Iyengar, allt till härligt peppande musik.

Även studion i sig förmedlade en härlig känsla. Den var vackert inredd och bestod av yogasalar på flera våningar, utrymmen för att sitta tyst och omklädningsrum. Det fanns också ett café med möjlighet att sitta utomhus på en fint inredd patio, där vi självklart såg till att unna oss en nyttig smoothie innan vi sa hejdå till denna härliga upplevelse.


Wanderlust Hollywood i Los Angeles

Comentários


bottom of page