top of page

Yoga with AdrieneEn tydlig trend i Sverige är det växande intresset för Adriene Mishler och hennes Youtubekanal ”Yoga with Adriene”. Med 1 871 939 miljoner prenumeranter och 124 296 185 miljoner visningar är hon den största yogaprofilen på Youtube.

Trenden

Nedan i grafen ser vi att intresset i Sverige för Yoga med Adriene väcktes i början på 2014 och har stigit sen dess.


Trenden för Yoga med Adriene

Bakgrund

Adriene började med yoga tidigt i sitt liv, men det var inte förrän hon var 18 år som hon blev kär i yogan efter att ha tagit en kurs i Kundalini yoga. Kort därefter började hon en 200 timmars lärarutbildning i Hatha yoga. Adriene jobbade deltid som yogalärare medan hon försökte göra karriär som skådespelerska. Det var via ett filmjobb som Adriene lärde känna sin kollega ”Christopher Sharpe”. Christopher hade redan en framgångsrik Youtubekanal om matlagning, men ville även göra något med träning och hälsa. Tack vare honom startade Adriene sin Youtubekanal och deras samarbete blev minst sagt en stor succé.

Framgången ligger inte i hur väl redigerade hennes videos är eller att hon är duktig på att förklara, utan i hennes personlighet. Hon lyckas förmedla ett lugn, oavsett var du befinner dig i livet eller i världen.

Länkar

Hennes mest populära videos är:

Här går hon igenom en 20 minuters yogarutin för nybörjare som man kan göra hemma.

En yogautmaning från 2015 som sträcker sig över 30 dagar.

Hennes senaste yogautmaning med lika stort fokus på själ och kropp.

Comentários


bottom of page