top of page

Yoga Girls oneOeightYoga girl

Med 2 miljoner följare på Instagram och ett hjärta av guld så är oddsen att du har hört talas om Yoga Girl stora. Rachel Brathen som hon egentligen heter är en mångsysslare där många av hennes projekt är till för att hjälpa och stötta människor och djur. En trend som vi kan se senaste året är intresset för hennes gräsrotsfinansierade yogaplattform oneOeight.

Trenden

Nedan i grafen ifrån Google ser vi att intresset för oneOeight de senaste 12 månaderna stigit lite med en spik i början av 2017. Vi tror att intresset troligtvis kommer att stiga ytterligare i och med lanseringen av oneOeights yogacenter i Stockholm sommaren 2017.


Graf som visar trend för oneOeight

Bakgrund

Genom att gå med i oneOeight får man tillgång till alla deras instruktionsvideos och forum. De har ett tjugotal olika instruktörer och profiler inom yoga, meditation, kost, terapi och personlig utveckling som bidrar till innehåll som uppdateras veckovis.

På grund av att Rachel fick hundratals frågor varje dag från sina följare om alltifrån hur man korrekt gör en yogaställning till hur man hanterar svårigheter i sitt liv föddes idén för oneOeight. Hon ville skapa plats där man kunde hitta alla verktyg man behöver för att skapa ett lyckligt och balanserat liv.

Nästa steg för oneOeight blir att sommaren 2017 öppna deras första yogacenter i Stockholm. Här kommer likasinnade kunna träffas för att tillsammans läka och växa med hjälp av yoga och gemenskap.


Logo för oneOeight

Länkar

Här hittar ni plattformen som är uppdelad på fyra kategorier: ”Move”, ”Calm”, ”Nourish” och ”Explore”.

Här hittar ni mer information om den planerade yogacentret.

Comments


bottom of page