top of page

Succén i ny tappning

Uppdaterat: 15 sep. 2019


Yoga med DJ på the Micro Brewery

Ett av våra favorityogaevent i Stockholm är utan tvekan Yoga DJ Sessions (läs mer om det här!). Sommartid utomhus på festivaler och events, övriga delar av året inne på härliga Downtown Camper by Scandic. Nytänkande yoga med DJ och helt fantastisk atmosfär, där Christian Wigardt leder dig genom passet medan Curt Lundberg bjuder på garanterat bastung musik som känns härligt i hela kroppen.


Att göra yogan inkluderande och samtidigt sätta sin egen prägel på den är något Christian på YesYoga lyckats fantastiskt med - hans klasser runt om i Stockholm är alltid fullbokade. Tillsammans med Curt skapas en härligt festlig yoga där verkligen alla kan vara med.


Den 8 juni är det dags för succén i ny tappning. Då tar Christian och Curt med sig kombinationen yoga + DJ till en gräsmatta strax söder om Stockholm. Den här lördagen kombineras yogan nämligen även med ölprovning och rundvisning på ett av Stockholms ekologiska mikrobryggerier.


Beer, yoga, and love.

Eventet börjar med en yogaklass och efterföljs sedan av en rundvandring på bryggeriet samt ölprovning och information om hållbar ölbryggning.


Alla är välkomna - öldrickare som icke öldrickare och även de under 18 år (då i målsmans sällskap). Yogan är för alla och dryck anpassas efter önskemål och ålder.


Läs mer om eventet och hur du anmäler dig på eventets Facebooksida. Psst - max antal är 25, så vänta inte för länge!


 

Missa inte när vi släpper nytt - prenumerera på våra artiklar!

Комментарии


bottom of page