top of page

När naturen vaknar: två tips på upplevelser!

Allteftersom ljuset börjar återvända på riktigt och solens strålar så smått börjar värma när man håller sig i lä är vi på Yogatrender nog inte ensamma om att börja längta ut. Idag vill vi därför tipsa om två helt skilda möjligheter att få kombinera välmående med vår fantastiska svenska natur. Har du fler tips? Hör av dig så uppdaterar vi listan!


1. Yogaretreat i Jokkmokk | 30 maj-2 juni

I övergången mellan vår och sommar, när naturen är i full gång med att förändras, har du möjlighet att under en helg släppa taget om det som håller dig tillbaka. Tillsammans med de två erfarna yogalärarna Sandra Cerboni och Lisa Holmblund blir det yogaklasser, feng shui, en workshop, bastuflotte och gott om möjlighet till egentid i den norrländska naturen.


Läs mer om vad det kostar, vad som ingår och hur du anmäler dig på någon av följande länkar: På Facebook2. Vandring i tystnad på Lovön utanför Stockholm | 19 april

Spendera din långfredag i naturreservatet på Lovön. Under större delen av dagen har du möjlighet att delta i en meditativ vandring. Vandringen sker till stor del i tystnad, men ibland stannar gruppen upp för guidade övningar med syfte att förstärka kontakten med våra olika sinnen.


Arrangör av dagen är Nordens kraft. Läs mer om dagen på evenemangets Facebooksida.


 

Missa inte när vi släpper nytt - prenumerera på våra artiklar!

Comments


bottom of page