top of page

Internationella yogadagen 2018Internationella yogadagen 2017

Internationella yogadagen firas världen över den 21 juni. Vi listar evenemang runt om i Sverige med länkar till deras Facebooksidor. Har vi missat ditt evenemang får du gärna skriva till oss på vår Facebooksida eller under Kontakt så lägger vi till det!

Allingsås

Värd: Endorfin Alingsås

Samling 18.30 och klassen startar strax därefter och håller på i 60 minuter. Vid fint väder utomhus annars i Metall-salen på Endorfin! Att tänka på: Ta med egen yogamatta om du har och massor av kärlek! Yogaklassen är gratis och öppen för alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Bjud gärna in nära och kära att följa med till detta event

Borlänge

Värd: Café Frostbrunnsdalen /Nyckelpigan

Yoga på Internationella Yogadagen. En möjlighet att varva ner, prova yoga och njuta av naturen. Jenny Berg, Nyckelpigan ger dig möjlighet att vara i flödet, på ett SamaYoga-vis. Hon jobbar intuitivt och det kommer vara tillåtande yoga, mantrasång och en härlig koppling till naturen. Vi samlas vid Cafe´ Frostbrunnsdalen och hittar en mysig plats att ha yogan på. Tag med yogamatta och filt. Föranmälan.

Dala-Järna

Värd: Liv i Balans Dalarna

Kom och var med på ett ljuvligt balanserande yogapass på den Internationella yogadagenKlassen är gratis, du väljer själv om du vill donera en slant som skänks till BRIS, barnens rätt i samhället!

Annons


Mala från Skoglig

Göteborg

Värd: Arken Hotel och Art Garden Spa

VÄLKOMMEN ATT YOGA MED OSS! Vi påminner oss om att yoga inte bara är en fysik övning utan även ett förhållningssätt, ett sätt att ta kontakt med oss själva, varandra, jorden, naturen och hela världen.En yogaklass med Malin Nauchman, hängiven Samayoga & Reconstructive och Eva-Lena Andersson som har sina rötter i Hatha Seasonal yoga.

Värd: Göteborgs Naturhistoriska Museum

Med ett museum fyllt av djur är temat för yogan självklart just djur. På ett lekfullt sätt utövar vi Kundaliniyoga tillsammans på den internationella yogadagen. Med inspiration från barnyogan beger vi oss ut på äventyr i en yogasaga. Även vi vuxna mår bra av att använda vår fantasi och att känna in kroppen från ett annat perspektiv än det vi oftast använder.

Värd: Yoga Chandra

Den 21 juni är det dags för Internationella Yoga Dagen. Det firar vi med yoga på studion. Mer info kommer inom kort.

Gävle

Värd: Ashtanga yoga Gävle

Gratis yogaklass 21/6 kl.17-18 15 på internationella yogadagen. Passar alla. 45 min. Ashtanga 30 min Yinyoga. Begränsat antal platser.

Haparanda

Värd: Yoga Mind and Soul

Kom och fira ljuset, denna dag då solen står som högst på himlen. Det är även den Internationella Yogadagen och människor runt om i hela världen samlas för att yoga tillsammans. (Detta är en årlig dag instiftad av FN, på initiativ av Indien för att lyfta yogans positiva hälsoeffekter till fler människor.)

Helsingborg

Värd: Malin Fylking

För fjärde året i rad firas den 21 juni den Internationella Yogadagen med massor av yoga världen över! Vi på Filborna Arena tar in detta som tradition i vår eventkalender och i år firar vi med flera olika specialklasser! Testa på Ashtanga-, Hatha- eller Viryayoga och lär dig mer om yogans filosofi. Du får även möjlighet att känna på Global Yoga Yin och andra smaskiga yogaformer. Bokning sker som vanligt i appen eller receptionen. Som icke medlem kan du gå på hur många yogaklasser du vill för 110:-

Värd: PreBALANS

GRATIS YOGA med preBALANS på Internationella Yoga Dagen

Hultsfred

Värd: Rehabverkstan i Hultsfred, Rehab & Yogaverkstan och Holistic Move

Yogans dag firas världen över den 21 juni - en dag instiftad av FN i syfte att sprida yoga som ett verktyg för hälsa och välmående till fler.Den 21 juni infaller också midsommarsolståndet då natten är som kortast och solen står som högst och vi och naturen har som mest energi -prana.

Hörby

Värd: Anahata Knopp & Kropp - Hälsa, Helhet & Harmoni

Denna kvällen vill vi bjuda in er till att fira den internationella yogadagen med oss. Under kvällen kommer ni att få ta del av: Yogapass, Andningsövningar, Meditation och Chanting.

Kalmar

Värd: Jämtfjällan Yoga

Detta firar vi med ett YOGA PARTY hela eftermiddagen och kvällen.Sara Alexandersson kommer och håller i barn/familjeyoga, jag bjuder på en mix av allt jag älskar, yoga, mediation, bus och energi

Karlstad

Värd: Ashtanga Yoga Karlstad

Vi firar Internationella yogadagen genom att yoga tillsammans och följa John Scotts instruktioner via projektor mot väggen när han leder” Primary Series i Purple Valley”Välkommen att yoga tillsammans!

Knivsta

Värd: Satya Yoga Knivsta

Kom och mys in den internationella yogadagen med oss! Det blir en riktigt härlig långklass på 2 timmar med mjuk yinyoga som ALLA kan vara med på.

Malmö

Värd: Natha Yoga Center - Malmö

Välkommen till firandet av den 4:e INTERNATIONELLA YOGADAGEN I MALMÖ! FN har deklaret en officiell dag för att hylla yogans positiva effekter. Det vill vi fira med en dag av spännande yogaktiviteter – FRITT INTRÄDE och öppet för alla!

Värd: MY YOGA ROOM

Yoga tillsammans med My Yoga Room på Internationella Yogadagen i grön gräset. Yoga in the Park blir denna gång lite extra :-) Yoga handlar inte bara om positioner och andetaget utan även hur vi kan göra världen lite bättre, ett litet steg i taget. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Detta är vårt sätt. Donationsklass (50 kr minimum) går oavkortat till WWF - ett renare hav med Lisa Forhammar.

Norrköping

Värd: Yogarina yoga & sånt i Norrköping

DU kommer som DU är och gör det DU vill!! Denna dag ger DIG möjlighet att träffa många olika yogalärare och många olika yogaformer, som ett härligt smörgåsbord! Passa på att prova mycket & fråga oss som är på plats så hjälper VI ER!

Stockholm

Värd: Yogobe

Yogobe och Epicenter Stockholm bjuder in till en härlig kväll på Internationella Yogadagen den 20 juni 2018. Vi samlas på Epicenters fantastiska entresolvåning för att sprida yogakärlek tillsammans. Vi guidas och inspireras av Team Yogobes Josefine Bengtsson, Anna Gordh Humlesjö och Sara Ström som håller i yogaklassen. Internationella Yogadagen infaller 21 juni - men vi firar kvällen innan för att så många som möjligt ska kunna komma!

Värd: MM Yogastudio

Den 21 juni är det Internationella Yogadagen. Den här dagen är instiftad av FN för att sprida yoga, hälsa och välmående. Vi vill uppmärksamma och fira detta tillsammans med ER kvällen innan, dvs den 20 juni kl 17-19.30. Då håller Mia, Malou och fler yogalärare från MM Yogastudio en härlig yogaklass tillsammans! Kom och var med, så fyller vi den stora gräsytan bakom minigolfen på GOLFÄNGARNA (mellan Råstasjön och Lötsjön) för att fira och skapa yogamagi tillsammans! Boka din plats. Kostnad är 100 kr som du swishar (går bra att göra innan) 1234 716809 skriv Internationella Yogadagen i meddelandet Det blir en kväll att minnas! Vi finns där från kl 17.00, klassen startar 17.30 Varmt Välkommen!

Värd: Yoga By

För fjärde året i rad arrangeras nu International Day of Yoga, IDY, runt om i världen. Detta är en världsomspännande satsning på initiativ av Indiens regering, där FN's medlemsländer är engagerade för att lyfta yogan som ett verktyg för ökat välmående för alla! Självklart yogar vi även denna dag på Yoga By ♥Vi kommer att ha en skön Hathayogaklass som passar alla. Så ta med kompisen, grannen, släktingen och kom och yoga med oss.

Värd: Yoga Vishnu

I år torsdagen den 21 juni 2018 firar Yoga Vishnu den Internationella yogadagen med bland annat gratis yogapass, utomhusyoga och specialrabatter på klippkort.

Värd: Blue Zense Yoga & Träning - på land & på vatten

Var med och fira Yogans Dag med välgörenhetsklasser i Nia & SUP (Stand Up Paddleboard) Yoga - vid och på vattnet!

Vi anordnar klasserna kostnadsfritt, anmäl dig till valfri klass och delta samt lämna en frivillig donation till valfritt ändamål /valfri ideell organisation som ligger dig extra varmt om hjärtat.

Värd: Yoga i Åkersberga

Yoga i Åkersberga bjuder på Kundalini yoga på internationella Yoga dagen. Kl 19:15-20:15

Anmälan till 0731 40 85 60 / minoo@yogaiakersberga.se

Uppsala

Värd: Yogahuset / Sommaryoga i Uppsala

Kom och fira Internationella Yogadagen med Yogahuset! Julia Ilke från Yogahuset leder en härlig yogaklass kl 18-19 och därefter bjuds det på yogiskt fika och fantastiska priser på yoga! Ta med dig dina vänner och en yogamatta och upplev en magisk kväll i Botaniska Trädgården i Uppsala! Erbjudande gäller endast vid köp på plats efter klassen. Betalning sker med kort.

Värd: Hot Yoga Uppsala

Var med och yoga för Harmoni & Fred på internationella yogadagen med oss på Hot Yoga Uppsala! Vi har öppet hus och har gratis yoga för alla under hela kvällen. Vi kommer att bjuda på frukt efter klassen och ha förmånliga erbjudanden på våra kort. Missa inte detta!.

Värd: Yogadore / YoGambia / Yogacenter Uppsala

Välkommen att fira Internationella Yogadagen med oss. Bjud in världen till ditt hjärta med detta mjuka, inkännande pass i medicinsk yoga för hjärtchakrat. Vi stärker och sträcker mjukt och finner vila, kärlek och glädje i kropp och sinne.

Värd: Ashtanga Yoga Uppsala

Internationella yogadagen tors 21 jun:Gratis YinYang 6:45 – 8:00 ( istället för Mysore)Alla välkomna - ingen föranmälan, bara dyk upp: först till kvarn :)

Varberg

Värd: Varbergs Stadshotell och Asia Spa

International Day of Yoga är en dag instiftad av FN i syfte att sprida yoga som ett verktyg för hälsa och välmående till fler. Det är allas vår önskan att så många som möjligt ska kunna delta, klassen är därför anpassad för alla nivåer, oavsett om du är nybörjare eller van yogi. Kom och sprid din kärlek till yogan, eller varför inte testa för första gången! Ta med din yogamatta eller en handduk så ses vi på torget utanför Varbergs Stadshotell!

Västervik

Värd: JuicyYoga Café i Västervik

Vi vill så klart fira detta med er med ett 90 minuters Hatha pass (medräknat kortare meditation och andningsövning). Efter detta bjuder vi på kaffe eller te och vår populära snickerskaka, (vegansk, fri från gluten och raffinerat socker).

Västerås

Värd: Apalby Friskcenter

Kom och fira Internationella Yogadagen med oss. Ta med dig släkt och vänner för några timmars yoga i det gröna. Medtag yogamatta/liggunderlag och packa gärna pick-nickkorgen för fika efteråt. Kan du inte delta hela tiden? Kom när det passar! Öppet för alla, och klasserna är gratis. 17.00 Hathayoga - Helen Porsch. 18.00 Yinyoga - Maria Norberg Jonsson. Välkommen!

Värd: The Art of Living och India in Sweden (Embassy of India, Stockholm)

Västerås Indian Swedish Association (VISA) och Art of Living, bjuder in dig att fira den Internationella Yoga Dagen organiserat för andra året i Västerås efter förra årets succé! Öppet och gratis till alla, registrering krävs pga organisations skäl. Registrering : https://www.indianembassy.se/yoga/?id=5

Åhus

Värd: Sara Öhnell Mantel - Body, Mind & Souland Nya Åhusparken

GRATIS YOGA - INTERNATIONELLA YOGA DAGEN. På dansbanan i Nya Åhus Parken

Östersund

Värd: Mysportsclub Performance

På INTERNATIONELLA YOGADAGEN 21/6 Ses vi På Stortorget i Östersund kl 17.30-18.45. Du betalar vad du tycker att det är värt. SWISH nr 1230149765. Temat är Kärlek klä dig i något vitt om du vill. Ta med egen Yoga matta inställt vid regn. Välkommen ! Kicki Eriksson & #Lotta Bergström ❤️🙏❤️🙏

Comentários


bottom of page