top of page

Internationella yogadagen 2017Internationella yogadagen 2017

Internationella yogadagen firas världen över den 21 juni. Vi listar evenemang runt om i Sverige med länkar till deras Facebooksidor. Har vi missat ditt evenemang får du gärna skriva till oss på vår Facebooksida eller under Kontakt så lägger vi till det!

Allingsås

Värd: Endorfin Alingsås

Samling 18.30 och klassen startar strax därefter och håller på i 60 minuter. Vid fint väder utomhus annars i Metall-salen på Endorfin! Att tänka på: Ta med egen yogamatta om du har och massor av kärlek! Yogaklassen är gratis och öppen för alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Bjud gärna in nära och kära att följa med till detta event

Boden

Värd: Yogabalans

06.30-09.00 Aquarian Sadhana med Karin Lovsång för själen, kundaliniyoga och mantrameditationer. Ta med frukost eller ta en god boll och fortsätt dagen med en annan vibb! 100 kr, föranmälan till info@yogabalans.com 17.40-18.30 Familjeyoga med Jonna, vuxna och barn i åldern 5-10 år. Anmälan direkt till Jonna på info@yougimi.se. 100 kr per vuxen + barn, 50 kr per extra barn. Obs: föranmälan till info@yougimi.se.

Borås

Värd: Yogakällan Borås

Kom och fira Yogans dag med oss! Stöd samtidigt Läkare utan gränser Vi bjuder på 2 pass yoga 17.30-18.30 Hatha /Samayoga med Anne L. Sund 18.30-19.30 Yinyoga med Mia Jonsson Efteråt bjuder vi på förfriskningar Yogan är gratis men vi tar emot en frivillig yogadonation till Läkare utan gränser

Göteborg

Värd: Yoga Chandra

För att fira Internationella Yogadagen öppnar vi upp våra dörrar för allmänheten så att just Du kan få en möjlighet att testa Yoga. Kanske har du aldrig testa yoga tidigare? Eller så har du yogat innan men inte varit hos oss? Alla är välkomna!

Värd: Arken Hotel och Art Garden Spa

Vi bjuder på ett härligt Sama-yoga pass med Malin Nauchmann. Passet är 90 minuter och startar kl. 18.00. Självklart går det bra att boka till ett besök på Art Garden Spa i samband med passet.

Karlskrona

Värd: Karlskrona Kundaliniyoga

Dagen är utlyst av FN och 175 stater står bakom . Man säger att yogan är mera relevant och nödvändig än någonsin med sin 5000 åriga historia för att den har en positiv effekt på oss alla. Vi möts när det är som ljusast här i Nättraby på en vacker brygga där vi gör ett härligt yogapass och alla kan vara med . I den långa djupa vilan lyssnar vi till Gong och till fåglarnas sköna sång. Vi avslutar med en fin mantra meditation . Jag bjuder på yogite efter som vi kan avnjuta tillsammans . Anmäl ditt deltagande . Pris : Minst 100 :- i donation som jag kommer att skänka vidare till Blekinge stödkasse .

Värd: Fisktorget 7

Välkommen att fira internationella yogadagen i vackra Barockträdgården bakom Blekinge museum onsdagen den 21 juni 13.00-14.00. Ida kommer att hålla ett lugnt yogapass där alla kan delta. Ta med egen matta/filt att yoga på.

Karlstad

Värd: Yogainstitutet

I gröna och vackert blommande Stadsträdgårdsparken ses vi kl.17.30-19.00 för ett härligt yogapass tillsammans. Vi tar hand om kroppen, släpper på spänningar och fyller på med energi, för att sedan vila till gong och fågelsång. Vi avslutar med en vacker mantrameditation och bjuder på gratis yogite efteråt.

Kinna

Värd: Bliss & Balans Studio - YOGA etc

Vi yogar in den Internationella Yogadagen den 21 juni! I år gör vi det tillsammans med Sommarpeppen på Backagårdsbadet i Kinna. Barnyoga kl 17 - ca 17.45 Yoga kl 18 - 19 Band löser du i kassan vid badet. Läs mer här: https://www.mark.se/ung-i-mark/sommarpeppen/ Ta med egen matta. Inställt vid regn.

Kristinehamn

Värd: Vardhanam Yoga

Den 21 juni är det den internationella yogadagen och det firar vi med att ha öppet hus hela dagen. Vi kommer att ha flera olika yogaklasser från morgon till kväll, hålla öppna diskutioner om Yoga/Ayurveda och allt som rör yoga. Det kommer att finnas te och förfriskningar under dagen. Kom och testa yoga, ta en kopp te och prata med mig och Suzanna. Schema för dagens klasser och annat som händer under dagen ser ni i posterna.

Linhamn

Värd: MY YOGA ROOM

Yoga studion MY YOGA ROOM bjuder in dig på internationella yogadagen att komma och yoga tillsammans med våra yogalärare Leonie, Emilia, Johanna och Lisa för en donationsklass för att hjälpa WWF och deras arbete med att skapa ett levande hav.

Malmö

Värd: Yoga Kendra

Onsdagen 21 Juni är det internationella yogadagen och det firar vi med att yoga ute på Friisgatan! Eventet är GRATIS och för ALLA! Det är flera av Malmös yogastudios som kommer och håller i klassen så det blir som ett yogiskt smörgåsbord!

Värd: JanemYoga

Internationella Yogadagen närmar sig med stora Buddha-steg! Vi fortsätter vår succé med gratis Yoga i pildammsparken och den 21 juni gör vi det tillsammans med hela världen då det för tredje året i rad arrangeras en internationell Yogadag. Det är en årlig dag som skapats av FN, på initiativ av Indien, för att lyfta yogans positiva hälsoeffekter till fler människor.

Skärblacka

Värd: Yoga med Marie-Christine

Ett yogapass från "Yang till Yin" där vi börjar med mjuk hathayoga och får igång värmen i kroppen. Passet övergår sen till yinyoga där vi passivt vilar i positionen och fokuserar på medveten närvaro. Passet passar alla oavsett förkunskaper. Ta med kudde, filt och yogamatta. Meddela mig om du behöver låna yogamatta. Passet är utomhus i Folkets Hus-parken (inomhus vid dåligt väder).

Snösjön

Värd: Yoga-ja

Följ med ut i skogen och njut av naturens och eldens kraft och energi . Vi yogar, mediterar, gongbad och kanske trummor. Ta med dig något att äta och något att yoga på. Vi bjussar på te. Samling för samåkning till Snösjön sker vid Akupunkturmottagningen på Carlav 21 i Ludvika kl. 16.00 Man kan också komma senare och få vägledning om man inte hittar. Vad det kostar? Ingenting! Vi firar yogans dag tillsammans. Vilka vi är? Det är Jaana M Nilsson, Christina Lundström och Marie Ryman som bjuder in dig till att komma och hänga med oss till skogs. För mer info, kontakta någon av oss. Varmt välkommen! PS. Vid regn blir vi i lokalen. Ds.

Stockholm

Värd: Yogobe

Yogobe och Epicenter Stockholm bjuder in till en härlig kväll på Internationella Yogadagen den 21 juni 2017. På Epicenters fina entresolvåning samlas vi för att sprida yogakärlek tillsammans. Vi guidas och inspireras av Team Yogobes Josefine Bengtsson, Anna Gordh Humlesjö och Sara Ström som håller i yogaklassen.

Värd: The Art of Living, India in Sweden (Embassy of India, Stockholm)

Yogakvällen leds av ett fantastiskt team av erfarna lärare från Art of Living och andra yogaskolor. Kvällens huvudgäst och instruktör i Stockholm är den internationellt kända yogin Swami Jyothirmayah. Det är därför ett utmärkt tillfälle att expandera dina horisonter och lära dig något nytt.

Sundsvall

Värd: Urban Yoga Sundsvall

Yoga är ingen sport, ingen tävling, ingen religion och har ingen politisk färg. Yoga finns till för alla som vill stärka sig fysiskt och mentalt, öka sitt inre lugn och uppnå ett klarare medvetande. Så kom och yoga med oss denna ljusa sommarkväll och få den att påminna oss om att vi alla är ett. Du behöver inte ha yogat innan, alla kan vara med. Passet är gratis.

Svedala

Värd: The Light of My Soul

På gräsmattan bakom Sveakliniken (Toftavägen 25) i Svedala kl 19-20.30 håller jag denna kväll i energirik yoga med Skak, gong och mantrasång. I en lummig omgivning med koltrastar och kaniner som sällskap skakar vi till musik för att väcka kroppen, släppa spänningar och få den att slappna av mer, fortsätter med några asanas (fysiska yogaövningar), för att sedan vila till Gong och fågelsång. Vi avslutar med vacker mantrameditation.

Söderköping

Värd: Norrköpings Kundalini Yoga Center

SADHANA kl 6-8.30 SOLSTÅNDSYOGA kl 16-19 Samt start för DYGNSRETREAT tom 22 juni i samband med SOLSTÅNDSYOGA! se program för dygnsretreat.pdf på www.nkyc.se Möjlighet att beställa Ayurvediska massagebehandlingar under dagen! Klicka här för eventet på Facebook

Töreboda

Värd: Yogaloftet i Töreboda

I café Visthuset kommer de finnas erbjudande som passar dagens tema hälsa och välbefinnande! Yogalärare: Jennie Andersson leder ett kundaliniyogapass och håller en gong-avslappning med efterföljande meditation. Ta med yogamatta, vid fint väder är vi ute. OBS: Vid regn är vi inomhus och har då ett begränsat antal platser. Välkommen med din anmälan via mail till jennieandersson76@hotmail.com

Umeå

Värd: Love Yoga Umeå

Maria Östlund och Agnetha Lindgren ger er under dagen två klasser helt utan kostnad. Nybörjare, erfarna,stammisar och förstagångsbesökare - alla är ni varmt välkomna!

Uppsala

Värd: Hot Yoga Uppsala

Var med och yoga för Harmoni & Fred på internationella yogadagen med oss på Hot Yoga Uppsala! Vi har öppet hus och har gratis yoga för alla under hela kvällen och kommer att bjuda på frukt efter klassen och ha förmånliga erbjudanden på våra kort. Missa inte detta!

Värd: Yogahuset På YOGAHUSET firar vi genom att bjuda in till en alldeles speciell yogakväll i Botaniska Trädgården! Kvällens klass kommer att ledas av mig Julia Ilke men jag har också bjudit in yogaläraren Susanna Strandh för att kunna ge er något alldeles extra! Klassen börjar 18.30. Efter yogaklassen bjuder vi på raw-food-fika, det blir utförsäljning av yogakläder från Saprema och Maya från nylanserade Puka wear visar och säljer sina vackra yogaleggings. Sist men inte minst kommer det att vara fantastiska priser på årsmedlemskap och 10-kort!

Vallda

Värd: Färjås Yogaretreats

Under dagen bjuder lärare in till olika former av yoga utifrån och vi deltar i YogaUniteds program, som kör synkront över hela världen. Dessutom, knytkalas och musik:) Detaljerat program följer. Utan kostnad - alla lärare erbjuder sin undervisning i kärlek till yogan♥

Varberg

Värd: millafloryd.me, Varbergs Stadshotell och Asia Spa

International Day of Yoga är en dag instiftad av FN i syfte att sprida yoga som ett verktyg för hälsa och välmående till fler. Det är allas vår önskan att så många som möjligt ska kunna delta, klassen är därför anpassad för alla nivåer, oavsett om du är nybörjare eller van yogi. Kom och sprid din kärlek till yogan, eller varför inte testa för första gången! Ta med din yogamatta eller en handduk så ses vi på torget!

Växjö

Värd: Sommaryoga Växjö

Onsdag den 21 juni bjuder vi in till årets firande av Internationella Yogadagen! En dag instiftad av FN i syfte att sprida yoga som ett verktyg för hälsa och välmående till fler. Under två timmar guidar vi dig genom olika dimensioner av vad yogan har att ebjuda, andning, meditation, yin, flow, avslappning och mycket mer.

Ängelholm

Värd: Yoga i Ängelholm

Kom och fira internationella yogadagen på stan med oss den 21:e juni! Vi är ett flertal yogalärare verksamma i Ängelholm som kommer bjuda på ett blandat program med olika typer av yoga mellan cirka 12:00-19:00 och med insamling till välgörenhet. Mer information om plats, tider och program kommer inom kort. Vi hoppas du och familjen + vänner vill vara med och dela denna härliga dag med oss!

Örebro

Värd: Yogoteket by Evelina

Den 21:a juni 2017 är det Internationella Yogadagen och för att uppmärksamma yogan och dess fantastiska egenskaper bjuder yogalärare Evelina Gunnarsson tillsammans med samarbetspartners in till gratisyoga i Stadsparken i Örebro.

Östersund

Värd: YogaShala IHarmoni OSD

Vi firar internationella yogadagen med massor med yoga för Dig att prova på. Ett schema på vilka pass som kommer att hållas kommer snart. Dessa är hittills spikade: 11.30-12.30 MediYoga med Anna (ordinarie pass men för dagen prova-på). Vi är på plats senast 11.00 15.00-16.00 Iyengaryoga med Fredrika Sjögreen 16.30-17.30 Sama Yoga med AnnaStina Receptionen och butiken öppen 13.00-16.30.

Comentarios


bottom of page