top of page

HELHETSGREPP FÖR FRISKVÅRD PÅ FÖRETAG

I takt med att allt fler får upp ögonen för hälsa ur ett helhetsperspektiv blir det också allt vanligare att hälsorelaterade tjänster erbjuds på arbetsplatser. Vår skribent Christian Wigardt har pratat med Dana Vronska, som ligger bakom nystartade Offispa.


Dana Vronska driver Offispa

- Min passion är friskvård - det är en livsstil, en mosaik med många delar och ett mål: att bidra till harmoni och balans i våra liv.


Det säger Dana Vronska som nyligen startade Offispa för att erbjuda företag en helhet av kompletta behandlingar och rådgivning inom kost, motion och andlig utveckling. I erbjudandet ingår också yoga. Därför har Offispa inlett ett samarbete med YesYoga som har flera års erfarenhet av företagsyoga.


- Jag vill kombinera skräddarsydda smörgåsbord av friskvårdsinsatser under ett tak för att stödja en hälsosam livsstil på arbetsplatserna, fortsätter hon.


Livet i storstaden kan vara stressigt, fysiskt och psykiskt tungt. Det betyder att vi måste ta hand om oss och Offispa vill ge chefer och anställda mer av balans i livet, vilket leder till högre produktivitet.


Dana Vronska kommer från Lettland och har arbetat i hälso- och skönhetsbranschen i över 14 år. Hon utbildade sig i London och där basade hon över ett team med modeller och kändisar bland kunderna. Hon startade för fem år sedan en blogg.


- För mig är det viktigt att ha en intuitiv och holistisk syn. Varje kund måste mötas utifrån dennes särskilda behov, avslutar hon. 


Läs mer om Dana och konceptet Offispa på Offispas hemsida.

 

Missa inte när vi släpper nytt - prenumerera på våra artiklar!

Comments


bottom of page