top of page

HELHETSGREPP FÖR FRISKVÅRD PÅ FÖRETAG

I takt med att allt fler fÄr upp ögonen för hÀlsa ur ett helhetsperspektiv blir det ocksÄ allt vanligare att hÀlsorelaterade tjÀnster erbjuds pÄ arbetsplatser. VÄr skribent Christian Wigardt har pratat med Dana Vronska, som ligger bakom nystartade Offispa.


Dana Vronska driver Offispa

- Min passion Àr friskvÄrd - det Àr en livsstil, en mosaik med mÄnga delar och ett mÄl: att bidra till harmoni och balans i vÄra liv.


Det sÀger Dana Vronska som nyligen startade Offispa för att erbjuda företag en helhet av kompletta behandlingar och rÄdgivning inom kost, motion och andlig utveckling. I erbjudandet ingÄr ocksÄ yoga. DÀrför har Offispa inlett ett samarbete med YesYoga som har flera Ärs erfarenhet av företagsyoga.


- Jag vill kombinera skrÀddarsydda smörgÄsbord av friskvÄrdsinsatser under ett tak för att stödja en hÀlsosam livsstil pÄ arbetsplatserna, fortsÀtter hon.


Livet i storstaden kan vara stressigt, fysiskt och psykiskt tungt. Det betyder att vi mÄste ta hand om oss och Offispa vill ge chefer och anstÀllda mer av balans i livet, vilket leder till högre produktivitet.


Dana Vronska kommer frÄn Lettland och har arbetat i hÀlso- och skönhetsbranschen i över 14 Är. Hon utbildade sig i London och dÀr basade hon över ett team med modeller och kÀndisar bland kunderna. Hon startade för fem Är sedan en blogg.


- För mig Àr det viktigt att ha en intuitiv och holistisk syn. Varje kund mÄste mötas utifrÄn dennes sÀrskilda behov, avslutar hon. 


LÀs mer om Dana och konceptet Offispa pÄ Offispas hemsida.

 

Missa inte nÀr vi slÀpper nytt - prenumerera pÄ vÄra artiklar!

bottom of page