top of page

Mer yogamusikYogamusik

Vi på Yogatrender.se följer inte bara trenderna ute i världen utan även trenderna här på vår egna sajt. Det vi har lagt märke till är att vårt populäraste inlägg hittills handlade om yogamusik, vilket vi är extra glada över för att vi älskar verkligen musik. Nedan listar vi mer tips på yogamusik som vi hoppas ger er extra njutning i ert utövande.

Vi på Yogatrender.se hoppas verkligen att detta kan bli ett återkommande inslag, men vi behöver er hjälp. Dela gärna med er av vilken typ av musik ni föredrar för ert utövande och hur ni lyssnar på den. Till exempel om det ska vara med eller utan sång och om det ska vara på Spotify eller Soundcloud. Ni kan skriva på sajten, ni kan mejla och ni kan använda vår facebooksida, all hjälp uppskattas verkligen!

Echoes of Devotion av Marti Nikko och Janet Stone

Första gången vi fick höra talas om DJ Drez var när vi skrev vår artikel om Wanderlust. DJ Drez spelningar på Wanderlust är alltid mycket uppskattade och får alltid yogisar i god stämning. Denna skiva är i ett lite lugnare tempo och med sköna inslag av indiska vibbar.


Echoes of Devotion album

Yoga Today av Spotify

En skön blandning av musik med mycket gitarr och sång av bland annat välkända artister såsom Sia, Coldplay och Ed Sheeran.


Yoga today spellista

Slow Music For Yoga

Fantastiskt lugn och skön spellista med indisk musik. Vi rekommenderar att ni börjar lyssna 9 minuter in i mixen.


Slow music for yoga

Music For Yoga Flow av Elektra Tek

Denna mix spelades in live på ett ”Spiritual Gangsta Yoga”-meetup i USA. Vissa inslag i denna mix får en att drömma sig bort till en regnskog långt borta...


Music for yoga flow


Commentaires


bottom of page