top of page

Summer Downtown Yoga på CamperYoga på downtown camper

Scandic-hotellet Downtown Camper på Brunkebergsgtorg 9 fortsätter sin satsning på fri yoga för alla. Varje söndag från 17-18, hela sommaren. De nya tiderna gäller från 17 juni - under vår och höst börjar passen 15.00.

Brunkebergstorg var under lång tid en nedgången, förbisedd del av city-kärnan där prostitutionen på Malmskillnadsgatan gav området dåligt rykte. Nu har torget renoverats, det är hotelltätt - och mycket yoga.

Sommarens yoga på Downtown Camper bjuder på tre gästlärare.

Lidiya Kondakova från Ukraina. Henna yoga är lekfull och kraftfull, en mix av ashtanga, hatha och vinyasa. 1 juli, 15 juli, 29 juli.

Mateusz Krawiec från Polen. Rörelse och ljudvibrationer är delar av hans upptäcktsfärd. Olika former av rörelse är hans passion, att dela yogans rikedom är hans mission. 15 augusti.

Valerie Wigardt kör back-to-back med sin far Christian Wigardt. 8 juli.

Under ett år har Christian Wigardt haft yogaklasser på Downtown Camper - ofta med DJs. Mexikanen DJ Arkaos har blivit resident DJ och Curt Lundberg, en veteran och förgrundsgestalt inom elektronisk musik, har gästat liksom Christian S-Q, Robin Brandt, Linda Pistol och Hanna Reinikainen Bergenmann.

Bakom satsningen står Downtown Campers “lifestyle concierge” Kristian Hell. Under många år var han värd på Trädgården. Nu satsar han på allt på att göra Downtown Camper till ett s k “urban exploring”-hotell med möjlighet för gästerna att åka skateboard, paddla kajak, cykla, jogga - och spela spel. Och det är just i “game room” som yogan för det mesta håller till, med ett stabilt ljudsystem med högtalare runt hela taket. Mattor finns att låna (försten till kvarn) och hotellet bjudet på fräscha juicer efter passet. För den som vill är det avslappning i nätet efter passet - ett stort nät uppspänt i receptionsdelen av hotellet.

Kristian Hell är värd några rader. Han har under flera år varit primus motor i Ssideline City Run Club. Som ständig initiativtagare till olika projekt driver han också festivalen No Such Place. I år är datumen 6-8 juli, mer info hittar ni här https://www.nosuchplace.se. Självklart finns yoga på programmet. Enda sättet att komma dit är att springa, vandra eller cykla. En annorlunda festival med tonvikt på hälsa och rörelse.


Yogan på Camper:

Annons


Yogasmycke av Skoglig

Comentarios


bottom of page