top of page

Delad yogaberättelse: #2


Det är dags att inspireras av ännu en delad yogaberättelse. Den här gången är det Gunilla som berättar om sin inspirerande yogaresa!

Information om hur du kan bidra med din egen yogaberättelse hittar du längre ner.

 

Jag är och har alltid varit en grovarbetare. Ju mer jag kunnat jobba, desto mer vill jag jobba. 2004, midsommarafton kl 23, upplevde jag som ett insektsbett på höger kindknota. Jag fick fruktansvärd värk från toppen av huvudet ner i halsen. 20051201 hände det på samma ställe, kyla, jag var isande kall. 2006 fick jag diagnos Multipel Skleros som jag skulle bearbeta som vanligt - genom att jobba.

Här började jag förstå att om mitt nervsystem la av behövde musklerna fungera smidigt och jag började yoga. Det skedde till en början genom dvd-skivor och tidningar, till den dag jag såg reklam för nystartade Yogobe. Där har jag varit medlem nästan hela tiden. Meditation låg mig varmt om hjärtat och jag ville utforska mer, förstå teknikerna bättre. 2016-2017 hoppade jag på en mindre hathayogautbildning i Täby och klarade den.

Jag är överviktig, kan inte allt, mår inte alltid toppen. Jag är däremot nöjd med den yoga jag gör och förmedlar till familj och vänner. 🙏

 

Vill du också bidra med din yogaberättelse? Den kan vara kort eller lång, häftig eller inte. Alla berättelser har samma värde. Läs mer om hur du skickar in din berättelse här. Som tack för ditt bidrag får du ett presentkort på 100 kr hos Naturlig yoga, en webbshop med miljövänliga yogamattor i kork och yogasmycken.

Vill du inte missa några artiklar? Se då till att börja prenumerera!


Comments


bottom of page