top of page

Dela med dig av din yogaberättelseDela med dig av din yogaberättelse

Yogan betyder mycket för oss på Yogatrender.se och har hjälpt oss genom både glada och svåra tider. Vi tror inte att vi är ensamma om detta, utan att många av oss har intressanta berättelser och erfarenheter om hur vi kom i kontakt med yogan och vad yogan betyder för oss.

Vi på Yogatrender.se strävar ständigt efter att visa yogans mångsidighet och kraft. Därför vill vi höra just din yogaberättelse, så att vi kan dela den och låta andra inspireras av din resa och vad yogan betyder för dig. Har yogan kanske hjälpt dig genom sjukdom och sorg, eller har den hållit dig grundad i en period av framgång och lycka?

Ett urval av de inskickade berättelserna kommer att publiceras här på Yogatrender.se med syftet att visa att varje person har sin egen relation till yogan och att det verkligen finns plats för alla. Du kan skicka in din berättelse oavsett format: den kan vara kort eller lång, välskriven eller inte. Vi vet att alla inte tycker att det är lätt att skriva, men vi vill inte att det ska vara ett hinder för er att dela era erfarenheter och berättelser. Vi kommer att göra nödvändiga justeringar för att alla berättelser ska komma till sin rätt.

Utvalda berättelser kommer att publiceras med förnamn, om du inte väljer att vara anonym. Läs om hur vi behandlar dina inskickade uppgifter här.

Som tack för ditt bidrag ger vi dig ett presentkort på 100 kr hos Naturlig Yoga, en yogawebbshop med miljövänliga korkyogamattor och yogasmycken.


Bidra med din yogaberättelse!


Comentários


bottom of page